Zeleninové rizoto
- Podrobnosti
- Kategorie: Těstoviny a ryže
- Zveřejněno 25. 4. 2013 21:19
- Napsal Nela
- Zobrazeno: 201
- sáček mražené kukuřice
- sáček mraženého hrášku
- cibule
- olej
- rýže
- sůl
- tvrdý sýr
Rýži uvaříme. Nadbrobno nákrajenou cibuli osmažíme na oleji. Přidáme kukuřici a hrášek. Lehce orestujeme. jakmile je kukuřice s hráškem měkká je hotovo. Stačí už pak jen smíchat s rýži, posypat nastrouhaným tvrdým sýrem a podáváme.
Zeleninové rizoto s jidášovím uchem.
viz víše plus nadrobno nakrájíme cibuli. Osmažíme na oleji s lžičkou soli, přidáme nakrájené jidášovi uši orestujeme. Podlijeme vodou přidáme kmín a dusíme cca 15 minut. Přidáme do zeleninového rizota. Dobře promícháme. :) a máme další obměnu.