Houbové rizoto
- Podrobnosti
- Kategorie: Těstoviny a ryže
- Zveřejněno 25. 4. 2013 21:16
- Napsal Nela
- Zobrazeno: 173
- žampiony
- cibule
- olej
- sůl
- kmín
- čínská směs
- rýže
Rýži uvaříme. Cibuli nakrájíme na kostičky a osmažíme ji na oleji s lžičkou soli. Přidáme žampiony a mícháme - měli by pustit šťávu... jakmile ji pustí necháme je podusit ve vlastní šťávě s kmínem, ale musíme neustále hlídat. a promíchávat. jakmile se začne voda z hub odpařovat, přidáme více vody z kohoutku :). a dusíme... jakmile jsou houby měkké přidáme čínskou směs a ještě chvíli povaříme. Jakmile je zelenina měkká vypneme, dochutíme. Smícháme s rýži.