jogurtový koláč 2
- Podrobnosti
- Kategorie: Koláče
- Zveřejněno 23. 1. 2014 9:03
- Napsal Nela
- Zobrazeno: 315
- 2 hrnky polohrubé mouky
- 1 hrnek cukru
- olej od oka
- 170 g jogurtu
- prášek do pečiva
- 2 vejce
- mléko podle potřeby
- ovoce
Na to po upečení:
- 2 vanilkové pudinky
- 850 ml pomerančového džusu
- 6 lžic polévkových cukru
Suroviny na těsto smícháme dohromady a nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Poklademe ovocem. Já jsem zvolila meruňky a nebyla to šťastná volba, protože buchta byla příliš kyselá... :) Takže bych radila použít jiné ovoce... Pečeme při 180°C asi 30 minut.
Z vanilkového pudinku, šťávy a cukru vytvoříme vařením želatinu. Nalijeme na vychladlý korpus. Dáme do ledničky. První den je buchta taková sušší, ale druhý den je mnohem lepší. :)